Selecteer een pagina
Over ons | Open Coffee Gouda

Elke ondernemer weet dat netwerken een belangrijk onderdeel is van het ondernemerschap. Toch is het niet altijd makkelijk om hierin je eigen weg te vinden. Veel netwerk gelegenheden zijn erg formeel, strak georganiseerd of je denkt dat het soms lastig is om tussen de gevestigde orde te komen? Het Open Coffee concept is de ideale gelegenheid voor ondernemers om vrijblijvend te netwerken. Uitgangspunt is dat het een gezellige, leerzame, en nuttige ervaring is.

Elke eerste vrijdag (10.00-12.00) van de maand zijn ondernemers welkom bij Het Vijfde Huis (Livingstonelaan 54 ‘ingang oost’) voor de Open Coffee Gouda. Onder het genot van een kop koffie, kun je hier bijpraten, kennis uitwisselen en samenwerkingsverbanden opstarten.

Bij netwerken is het belangrijk dat je meer van elkaar te weten komt. Bij elke Open Coffee Gouda bijeenkomst krijgen ondernemers dan ook de mogelijkheid om de aanwezigen meer over hun product of dienst te laten ervaren. Wil jij ook jezelf, je product of dienst aan de Goudse Ondernemers presenteren? Neem dan contact met ons op.

Email: erwin@deboerbegeleiding.nl
Tel: 06 – 407 790 42

Share This